Gastenboek

Gastenboek

Schrijf jouw eigen ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
13 berichten.
Esther schreef op 12 november 2018:
De afgelopen tijd vier woensdag avonden kunnen genieten van de cursus Leren Mediteren.
De titel is heel goed want het is een introductie in de verschillende vormen van mediteren en die waren soms herkenbaar en soms nieuw en zeker ook verrassend. De balans tussen theorie en praktijk is prima, veel praktijk dus. Een puntje, het zijn maar vier avonden dus er is nog veel meer mogelijk.
Nathalie is hierin echt geweldig.
Een aanrader voor iedereen die een introductie in de meditatie technieken wil.
Gerda van Velzen schreef op 31 oktober 2017:
Al ruim een jaar ga ik nu naar Nandita, en nog steeds ben ik enthousiast.
Nathalie neemt je op een rustige, maar enthousiaste manier mee door de oefeningen. Ze geeft veel uitleg. En staat klaar om je te helpen. Die individuele aandacht kan ik iedereen aan raden.
Ik ben er blij mee!
Esmeralda Sweeris schreef op 24 oktober 2017:
Beste Nathalie
Gisteren een fijne eerste ervaring gehad met Yoga bij Nandita.
Ik kom zeker terug.
Marijke schreef op 1 maart 2017:
Beste Nathalie
Was een heerlijke en interessante meditatiecursus. Zou het zo weer doen!
Heb nu ook de hatha met meditatie gedaan op dinsdagavond, vind ik ook heel fijn en voor herhaling vatbaar.
Je stem is hier fantastisch bij groet.
Yvoone schreef op 23 februari 2017:
Lieve Nathalie,
Bedankt voor de super, interessante workshop "leren mediteren:". Ik heb er veel van geleerd.
Ik heb ook nog de chakra/meditatie workshop gedaan, ook een ervaring rijker. En ik ga zeker nog wat workshoppen volgen bij Nandita.
Namaste
Werner schreef op 23 november 2016:
Afgelopen vier weken deelgenomen aan de cursus "Leren mediteren" Ik heb de manier waarop Nathalie ons heeft geïntroduceerd in de wereld van
de meditatie als zeer prettig en laagdrempelig ervaren.
Haar kennis van zaken in combinatie met haar enthousiasme en "nuchterheid" creërden voor mij een veilige omgeving om de eerste stappen te zetten op het pad van de meditatie.. De drempelvrees die ik vooraf ervoer, bleek totaal onnodig.
Debby schreef op 16 november 2016:
Afgelopen zondag een chakra yoga/meditatie workshop bijgewoond. Ik was hier voor het eerst, mooie goedverzorgde ruimte met benodigde materialen. Fijne workshop en als afsluiting een gemberpakking. Voor herhaling vatbaar!
Josje schreef op 3 november 2016:
Héérlijke lessen van Nathalie.
Yin yoga en pilates lessen hebben mijn rug en hernia klachten zoveel beter gemaakt. Ook de rust en uitleg tijdens de les zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. Lekker praktisch en geen zweverig verhaal. Kortom héérlijk!
Manon schreef op 2 november 2016:
Ik ben al heel lang niet naar de lessen geweest waar ik altijd zo graag naartoe ging. Zelfs dan is Nathalie nog betrokken en vraagt hoe het gaat. Zo lief! Het laat zien waar Nathalie/Nandita voor staat. Fijn die betrokkenheid en dat ene appje wat een verschil maakt om te laten zien dat je ertoe doet. Geen grote sportschool waar je een van de velen bent, maar echt die individuele aandacht, net zoals in de lessen.
Simone van leeuwen schreef op 27 april 2016:
Gisteren top dag gehad bij Nandita.
Eerst uurtje yin yoga, met daarna een heerlijke massage met olie.
Eindelijk weer eens tijd voor mezelf en relaxed geworden. Echt een aanrader voor alle drukke vrouwen en mannen natuurlijk.
Nogmaals Nathalie bedankt.
Simone
sarina schreef op 7 maart 2016:
Yoga? Dat is niks voor mij dacht ik altijd. Tot ik een paar weken geleden bij Nandita kwam!
De sfeer is heel rustig en je voelt je welkom.
De lessen worden duidelijk gegeven en het is nu steeds een klein feestje als ik weer naar de yoga mag.
Ook vind ik de verschillende yoga's fijn en met een strippenkaart kan je de les volgen waar je zin in hebt en wat in die week uit komt. Ideaal! Yoga? Heerlijk!
Helco Westerhoff schreef op 29 februari 2016:
Begonnen met een proefles Yinyoga. Wat een fijne les!
Nathalie neemt je op een rustige, maar enthousiaste manier mee door de oefeningen. Ze geeft veel uitleg.
Je traint niet alleen je body,maar ook je mind ! Ik ben erg benieuwd naar de andere lessen.
Door een proefabonnement voor 2 weken te nemen, heb ik alle lessen kunnen volgen.
De duideljjke uitleg, de persoonlijke aandacht maken dat iedere les een belevenis is!
Eén probleem: welke les moet ik kiezen?
Maar ook dit is geen probleem Door een strippenkaart te nemen, kan ik wisselen. Precies de les volgen, waar ik op dat moment het meeste behoefte aan heb.
En ook een massage kan ik aanraden. Heerlijk!
Manon schreef op 27 februari 2016:
Wat een heerlijke rustige maar ook actieve lessen die je de uitdaging bieden om jezelf te zijn en te ontdekken. Hoe je lichaam voelt en wat het kan.
Nathalie is een supervrouw, niet zweverig maar weet wel precies waar ze het over heeft en legt uit op een manier die voor iedereen te begrijpen is.
Nooit gedacht dat yoga zou fijn zou zijn voor body and mind!!