Feestje! Opening en Open Dag

Feestje! Opening en Open Dag

8 januari 2016 - 20:37
0 Comments

Het is bijna zo ver!
Na anderhalve maand klussen, meer dan 80 liters verf, muurtjes laten omvallen, verscheidene ritten naar de stort, laminaat en vloerbedekking eruit halen, 10.000 keer (minimaal) trap(je) op en af, honderden schroeven geschroefd in de nieuwe wanden en verlaagde plafonds, spierpijn in met name de schouders, een hoop gelach, geregel en gebel, bezoekjes aan de bouwmarkt, koppen koffie en thee zetten, soppen, afplakken, en verscheidene leermomenten (over 3×35 ampère aansluitingen in de meterkast, zakelijke rekeningen en incasso contracten, trucjes om zelfs de kleinste spijkertjes te raken met de hamer in plaats je duim blauw te slaan, hoe een systeemplafond nu eigenlijk in elkaar zit) is het zaterdag 16 januari zo ver!

Een droom die jarenlang gegroeid heeft in mijn hart komt uit.
Een zaadje wat ooit geplant is, werd verzorgd, is gaan kiemen en mag nu gaan groeien en bloeien.
Mijn passie, mijn visie en kijk op het menselijke lichaam, yoga, masseren, techniek, adem, je kracht en je hart, lief zijn voor jezelf, methodieken, didactiek etc. die ik mag gaan delen met jou?
De stappen op mijn pad hebben me naar hier geleid.

Naar het pand aan de 1e van Leyden Gaelstraat 286 in Vlaardingen. Wie had dat ooit kunnen denken?!
Ik niet… hihi…
Maar wat ben ik er blij mee! En stiekem ook wel trots.
Spannend vind ik het ook, want ik geef echt een stukje van mezelf bloot met deze studio. Heel mijn hart, ziel en zaligheid liggen hier. Krachtig voel ik me! Tegelijkertijd kwetsbaar.  Nu al, maar straks helemaal.

Tijdens de lessen, de gesprekjes bij de thee, de massages, de één op één lessen, de vragen die ik ga krijgen en vanuit mijn visie en kunde zal beantwoorden.
Spannend is het. Maar ook heel leuk! Het voelt goed. En tsja, als je een gevoelsmens bent dan is het goed zo.

Bij deze ben je uitgenodigd!
Zaterdag 16 januari van 10:00 tot 17:00

Voor informatie over de lessen, voor een nieuwsgierige blik of een kennismaking, om een afspraak te maken, of gewoon voor de gezelligheid en een drankje.
Ben je verhinderd, geen probleem, kom je toch gewoon een andere keer even binnengelopen!

De lessen zullen maandag 18 januari starten. Ik hoop je binnenkort te verwelkomen!
Of je nu Poweryoga wilt doen, Yin Yoga, Pilates of Hatha. BE MY GUEST!

En de massagetafel staat klaar, of als je liever wenst de futon voor de Thaise Massage. UR WELCOME!

 

 

 

Next Post Previous Post