Aliye

Vanaf jonge leeftijd hou ik mij bezig met yoga & meditatie.
Ik heb verschillende meditatie- en yoga-stijlen beoefend. Waaronder Boedhistische meditatie en astanga yoga, iyengar yoga en hatha yoga. Het heeft mij vele bijzondere inzichten, ervaringen en transformaties gegeven. Maar ik ben nooit uitgeleerd…

Mijn leven is toegewijd aan verdieping, transformatie, uitdagingen en vernieuwing.
Ik vind het heel fijn om iedereen op een toegankelijke en laagdrempelige manier in contact te brengen met zichzelf door middel van yoga en meditatie.
Ik voel zelf tijdens een yoga beoefening een enorme rust en blijdschap. Ik leer je graag om door middel van Yoga en Meditatie een veilige basis in jezelf te creëren. En de wereld te zien als een plek te zien waar mogelijkheden onbegrensd zijn.
Het is mijn grote passie om les te geven aan iedereen die daar open voor staat & samen jouw grenzen en mogelijkheden te ontdekken. Mijn lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Waarbij veel aandacht gaat naar rust, ademhaling en verdieping in je practise.
Ik heb o.a de erkende hatha yoga docenten opleiding bij PureYoga gevolgd, met als specialisatie kinderen. Daarnaast de internationaal erkende yoga teacher training (200 -uur) in Costa Rica bij Diamond Heart Yoga. Inmiddels 6 jaar yogadocent en ruim 1000 uur leservaring.