fbpx
Uren
Minuten
Seconden

ZEG WEER 'JA’ TEGEN JEZELF mini-cursus

5 magische ingrediënten voor een vrijer en energieker leven 

In het bijzonder geschikt voor vrouwen die verlangen naar het vrije, blije en energieke gevoel als tijdens reizen met een back-pack. 

zeg vaker ja tegen jezelf

HOE ZOU HET ZIJN ALS 

 

Je meer energie en tijd had voor diegene en datgene wat jij leuk vindt? Dingen doen waar jouw vuurtje weer van aangaat?

 

Je gaat luisteren naar je lichaam en daarnaar gaat handelen, zodat je soepeler door het leven beweegt?

 

Je beter de balans maakt tussen zelfzorg vs zorgen voor en om een ander en voortaan jezelf ook weer eens op de eerste plek zet?

 

Jij jezelf volledig omarmt, zonder jezelf te verontschuldigen voor jezelf.

DEZE 5-DAAGSE REIS MET MIJ LEVERT JOU OP


Ik gun jou ook dit vrije geluksgevoel. Dat je 's ochtends opstaat en voelt dat je écht zin hebt in de dag die voor je ligt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DAG 1
je fundament

DAG 2

BALANS VOOR BEWEGING

DAG 3

AANDACHT VOOR ADEM

DAG 4
SLAPEN ALS EEN ROOS

DAG 5
ZELFLIEFDE EN COMPASSIE

Ik ben Nathalie Meert (1980).

Ik help vrouwen weer aan het roer te staan van hun leven.
Balans creëren tussen zorgen voor/om de ander en zelfzorg. Een leven leiden met een soepele mind in een soepel lichaam voor meer innerlijke vrijheid, rust en energie.

Als docent lichamelijke opvoeding heb ik veel geleerd over het lichaam, bewegen en vooral doorgaan. Ik heb op de sportacademie niet geleerd te voelen. Hoe is het nou met mij? Wat vertelt mijn lichaam mij? Of mijn hart?

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om totaal jezelf te zijn in Nederland.
In je huidige leven de levenslust, vrijheid en rust te ervaren die je wilt ervaren.
Er lijkt zo veel te moeten, thuis en op je werk. Mensen verwachten steeds meer. Jij doet dat toch wel even?

Ikzelf ben er daarom ‘even’ tussen uit geweest.

4,5 jaar heb ik over de wereld, en dus ook in mezelf gereisd. De ultieme vrijheid ervaren van het leven!

Nu weet ik dat de kwaliteit van innerlijke rust, energie en vreugde IN jezelf zitten. Gaandeweg heb ik hierover veel mogen leren. Door het leven én door teachers op mijn pad.

Superleuk! Om die ervaring en kennis alsook passie te mogen delen en mensen te mogen inspireren. Dat geeft mij een gelukkig gevoel, ik word daar ontzettend blij van! Zeker als ik zie dat vrouwen inderdaad hun eigen koers varen en écht in hun kracht staan.

Nathalie Meert

PRAKTISCHE INFORMATIE

>> Je volgt deze 5-daagse reis online op een moment dat het jou uitkomt

 

>> Iedere dag ontvang JE EEN VIDEO EN EEN OEFENING/OPDRACHT

 

>> Na 5 dagen heb jij de 5 magische ingrediënten voor een vrijer en energieker leven

>> Praktische oefeningen waar je geen extra materialen voor nodig hebt. Je kan ze thuis in de woonkamer, slaapkamer of op zolder volgen en de audio van dag 4 luister je liggend op de bank of in bed.

 

>> Je hebt geen ervaring nodig met meditatie, yoga of iets van die strekking

 

>> Stel JE vragen in de besloten Facebookgroep

 

>> Je houdt 365 dagen toegang tot de bestanden die ik met je deel

wacht niet langer, nu is het beste moment

Denk je nu ‘ik heb er geen tijd voor’ 

of ‘dit is niet het juiste moment’
Wanneer dan wel?

Hoe langer je wacht met voor jezelf kiezen, hoe langer het duurt voordat je je voelt zoals je je wilt voelen.

 

Energiek, opgewekt en vrij!

Stop met uitstellen en luisteren naar je eigen excuses.

 

Deze mini-reis kost je slecht 15 minuten per dag.
Behalve dag 4, die audio is langer, maar die luister je in bed.

Je kan de video bekijken, de audio luisteren en de opdracht maken wanneer het jou uitkomt. Hiermee kom je stappen dichter bij hoe jij je wilt voelen.

 

Je houdt  365 dagen toegang tot de bestanden, dus ook na deze 5 dagen kan je er mee aan de slag. Je kunt de video of audio die jij zo fijn vindt herhalen, zodat je nog dieper het effect voelt.

 

 

Hoeveel zou het je waard zijn?
Als je je blij en vrij voelt? Energiek en in je kracht?

Wat zou dat betekenen voor je dagelijkse leven?
Voor jou en je naasten?

Twijfel niet langer en meld je aan

 

DIT ZEGGEN ZIJ OVER MIJ

Bij Nandita ervaar ik oprechte aandacht voor jou, hoe je je ook voelt en bent op welk moment dan ook. Iedere les voel ik de uitnodiging om naar binnen te gaan en mijn behoeften te verkennen Zo word ik bewust van het beoefenen van mijn eigeN practice: mijn grenzen op te zoeken te vertragen en te verzachten.
Semra
Liefdevol, zacht en tegelijkertijd zo krachtig. Zo ervaar ik Nathalie en de lessen. Voel me altijd zo welkom op de mat en geniet volop van de hatha en yinlessen. Yin yoga was nieuw voor mij, vond het in eerste instantie niet echt fijn, maar na een tijdje ben ik de rust die het mij brengt zo gaan waarderen dat ik er nu naar uit kijk.
Marianne
Mede door de yoga bij Nandita ben ik veranderd, in de zin zin dat ik meer voor mezelf kies. Door de begeleiding laat Nathalie je voelen dat je er toe doet. Zo ervaar ik dat. Zonder dat het een prestatie moet worden. Ook merk ik dat je lichaam in conditie/flexibel houdt.
Joke

Ik heb altijd gedacht dat yoga niets voor mij was. 'Te zweverig' en ik ben 'vast niet lenig genoeg'. Tot Nathalie mij het tegendeel bewees. Yoga bij Nandita is zo fijn. Je leert veel over jezelf, je wordt ontspannen, je wordt zelfverzekerder en je wordt bewust van je lichaam. Ik kies ervoor om tijd te nemen voor mezelf door de yoga- en pilateslessen te volgen. Heerlijk! 'Wees lief voor jezelf' en ga naar Nandita!

Heel lieve kundige en nuchtere docent! Echt een aanrader!!!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Na aanmelding en betaling ontvang je gelijk de inloggegevens van de online leeromgeving via de mail.

Vul op de betaalpagina je beste mailadres in.
En check eventueel je spam.

Nadat je bent ingelogd staat de eerste oefening voor je klaar.


Daarna ontvang je elke dag een oefening van me in, zodat we 5 dagen lang samen op reis gaan. 

Je houdt 365 dagen toegang tot alle bestanden

Gemiddeld zo’n 15 minuten per dag, behalve dag 4.
De audio voor het slapen duurt langer, maar die kan je liggend op de bank of in bed luisteren voor je naar bed gaat, zodat het je geen extra tijd kost.

Voor vrouwen die zichzelf vaker op 1 willen zetten. Die meer balans willen in zelfzorg vs zorgen voor/om een ander.
Zij die meer energie, vrijheid en vreugde wil ervaren. EN die zelf het heft in eigen wil nemen door te doen.
De vrouw die naar zichzelf durft te kijken en vragen durft te stellen als ‘waar ligt mijn verantwoordelijkheid?’ ‘Wat kan ík zelf veranderen?’ Want als jij verandert (die tools geef ik je), verandert de wereld met je mee.

Vrouwen die graag zeuren en klagen over hoe zwaar het leven is. Die graag wijzen naar een ander, maar zelf niets doen om te veranderen, hiervoor is deze reis niet geschikt.
Voor hen die wel deze cursus kopen, maar smoesjes bedenken waarom ze de oefeningen uiteindelijk niet willen/hoeven/kunnen doen. Dan kan je je geld beter aan iets anders besteden.

Na deze 5 dagen heb je gevoeld hoe je in de voor jou juiste richting beweegt. Vanuit zachtheid in je kracht. Uitgerust met een zacht hart klaar voor de dag.

Jouw liefdevolle bijdrage voor deze mini-cursus bedraagt momenteel slechts €27,- (incl 21% BTW) en wanneer jij binnen 24 uur nadat je deze pagina hebt geopend besluit mee te doen doe jij mee voor slechts € 17,-