[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”15720″ img_size=”large” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_column_text]

Sonja

14 jaar lang heb ik gewerkt al interim manager in voornamelijk de gezondheidszorg. Dit was een hectisch leven met alle bijhorende stress.

Een paar jaar geleden voelde ik dat het tijd was om mijn leven, en die van mijn gezin (vriend + 4 kindjes), anders in te richten. Ik ben me gaan verdiepen in Reiki en heb meerdere massage opleidingen gevolgd.

In 2019 voelde ik dat het tijd was om mezelf verder te verdiepen.

Ik ben begonnen met de opleiding tot yin yoga teacher en heb deze ondertussen afgerond en in augustus 2020 begin ik met een opleiding tot yoga nidra docent.

Sinds begin 2020 heb ik mijn eigen praktijk waar ik naast Reiki en massages mensen coach met zeer diverse vraagstukken.

Er was een tijd dat ik niet lekker in mijn vel zat, yoga en energiewerk heeft ervoor gezorgd dat ik weet hoe ik mijn trillingsfrequentie kan verhogen en weer lekker in mijn vel zit. Hoe meer mensen ik help ook hun trillingsfrequentie te verhogen hoe meer ik ook mijn frequentie verder verhoog. De rust die ik vind ik yoga en meditatie wil ik graag delen met anderen.

De switch in mijn carrière heeft ook de gewenste rust en harmonie thuis gebracht. Een leuke combinatie van werkzaamheden en bezigheden waar ik heel gelukkig van word. Ik hoop een ieder van jullie een keer in mijn lessen te zien[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]