fbpx

ONTVANG 10% KORTING OP DE PRODUCTE VAN FLOWEE

MET CODEWOORD NANDITA10

Al meer dan 10 jaar is Flowee hét Nederlandse merk spijkermatten!

De spijkermat, ook wel acupressuurmat genoemd, biedt meer ontspanning en een uitweg bij o.a. slecht slapen, vermoeide en stijve spieren, burn-out en stress, hoofdpijn en (chronische) pijnklachten. Met Flowee staat voor een relaxed en gelukkig leven. Onze moto is dan ook: Relax Your Senses

Rennen en vliegen van en naar je werk, snel een hapje eten, door naar de sportschool of nog even een yogales volgen. De dagelijkse bezigheden en allerlei andere verplichtingen zorgen ervoor dat we onszelf op de laatste plek zetten. We zijn gehaast en druk. Onbewust op de automatische piloot gaan we maar door en vergeten we tijd voor onszelf vrij te maken. Naast gezond eten, bewegen en is het ook van belang om op tijd te ontspannen. Jouw hoofd leeg te maken, genieten van het moment en helemaal niks te moeten.

Met Flowee willen we je uitnodigen om regelmatig een relaxed-moment voor jezelf te nemen. Zo vind je in onze webshop de originele Flowee Spijkermat, items op het gebied van Yoga & Meditatie en prachtige Woondecoratie waarbij je van elke plek een mooie relaxruimte maakt. Elke maand delen we een aantal items op ons blog waarmee we meer informatie delen en je graag willen inspireren om een relaxed leven te leiden.

Met actiecode NANDITA10 ontvang je 10% korting op de mooie producten.
Spijkermatten, spijkerkussens, massagehandjes, meditatiekussens en meer.
Deze korting geldt op alle producten, behalve de combinatiepakketten, die kan je dan beter los bestellen