[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wat leuk je hier te mogen verwelkomen!
Mijn naam is Nathalie Meert (1980).
Blije en trotse eigenaresse van en docente bij Nandita Body & Mind (januari 2016)
Lesgeven en masseren komen vanuit mijn hart, ik word daar blij van. De wisselwerking die er ontstaat maakt me daadwerkelijk gelukkig.
Kennis vanuit opleidingen én jarenlange lesgeefervaring vormen, samen met wat ikzelf heb ervaren in mijn processen, de basis tijdens de lessen en massages.
Ruim 4,5 jaar reizen door Azië gaven mij connectie met mezelf, zelfvertrouwen, plezier en de nog concretere wens om te doen wat ik nu doe. Het is dat ik Berry van den Berg tegenkwam, verliefd werd dat ik sinds 2014 weer in Nederland woon. De wens heeft zich hier gemanifesteerd en heet Nandita (Geluk).
Sinds juli 2016 zijn wij trotse papa en mama van Brian Prem (Krachtige Liefde) en sinds 14 juni 2016 kwam Kady Shanti (Pure Vrede) ons gezin verrijken.
Yoga heeft mij ontzettend geholpen om tijdens de zwangerschap fit te blijven en ook na de bevalling vlotte het herstel goed dankzij yogahoudingen en ademtechnieken. Nu in het ouderschap is het dagelijks yoga (ahimsa) in de praktijk. Rust bewaren in de drukte. Soms een uitdaging, elke dag bijzonder mooi. Als ik als jou kan begeleiden of dingen kan aanreiken om ook de rust te (her)vinden in de drukte, stress of chaos, doe ik dat heel graag.

Biografie: uitgebreid voorstellen
Van huis uit ben ik docent lichamelijke opvoeding en hele tijd ben ik binnen de fitness branche werkzaam geweest en heb ik voor de klas gestaan als docent sport binnen het speciaal voortgezet onderwijs. Heel leuk en uitdagend!

Na een periode van loondienst ben ik als ZZP’er gaan werken. Lesgeven bij sportcentra, dansworkshops op campings, logeerweekenden voor tieners met autisme en ADHD vanuit hun persoonsgebonden budget, clinics en lesgeven op conventies.

In theorie had ik alles!
Een leuke en afwisselende baan, een koophuis, een auto voor de deur, fijne familie en vrienden.
En toch was ik niet gelukkig.
In 2008 heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben teruggegaan naar Nepal. Het land waar ik sportles heb gegeven tijdens mijn 4 maanden durende LIO stage voor de ALO.
Na die vakantie heb ik mijn huis te koop gezet en in september 2009 mijn rugzak gepakt.
Reizen is wat mijn hart graag wilde, terwijl mijn ratio het niet echt kon verklaren.

En wat heeft me veel gegeven!
Levenservaring natuurlijk, mooie geluksmomenten, reisvrienden en bovenal meer innerlijke rust.

In India is yoga meer op mijn pad gekomen. Bij verschillende docenten heb ik lessen gevolgd. En heb ik een hatha yoga opleiding afgerond in een ashram. Een maand alleen maar in het teken van yoga. Op alle denkbare vlakken.
In Thailand, Bangkok en Chiang Mai, ben ik 3 maanden in de leer geweest om de Thaise Massage technieken eigen te maken.

Viermaal ben ik voor 10 dagen in stilte geweest bij Vipassana Centra.
Leren mediteren. Niet lezen, niet schrijven, geen telefoon, radio, internet, televisie en zelfs niet praten. Stilte. Confrontatie met ‘Je Zelf’.

In 2013 ben ik vanuit Nederland naar Santiago de Compestella gelopen. Een bekende Pelgrimsroute. Niet omdat ik gelovig ben, meer omdat het me mooi en sportief leek. 89 dagen van wandelen, natuur, mensen ontmoeten en weer het ‘zijn met mezelf’.
Alleen. Lopen. De weg vinden, nadat ik die soms kwijt was. Geluk voelen in ‘kleine’ dingen zoals een fijne plek om te slapen, uren lopen tussen de zonnebloemvelden met wind door mijn haren, een kraan om water bij te vullen. Ups and downs. Goede dagen, slechte dagen. En uiteindelijk op de bestemming aankomen.

Sinds lente 2014 ben ik terug in Nederland! Mijn hart vulde zich met liefde nadat ik mijn hartenwens de kosmos in had gestuurd. Ik wilde graag verliefd worden. Of op de juiste persoon, of op de juiste plek om te settelen. Het werd die juiste persoon en zo kwam ik terug naar Nederland, nu in Schiedam. Berry leerde ik kennen in Oostenrijk. En zo zie je maar als je met de flow van het leven meegaat ben je op je juiste moment op de juiste plek. Niet altijd makkelijk onderweg, maar je komt uiteindelijk daar waar je mag zijn

Een nieuw hoofdstuk in mijn leven begon.
Graag wilde ik wat ik geleerd heb tijdens mijn opleidingen en reizen (in de wereld en in mezelf) delen. Waardevol zijn en waarde toevoegen. En zo begon de zoektocht naar de juiste ruimte.
Zo begon een nieuw avontuur.

De studio is gegroeid. De lessen, het aantal leden en ook een team van docenten.
Ikzelf en mijn lessen zijn niet zweverig, maar maken je wel bewust. Kom het zelf ervaren. Ik heet je welkom. Als je vragen hebt, laat het me weten ik beantwoord ze graag

Namaste
Nathalie Meert[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”15673″ img_size=”large” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]