Andere docenten

Andere docenten

TESSA
Na een carrière in de marketing heb ik in 2018 het roer omgegooid en heb ik me omgeschoold tot Pilatesdocent. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Melanie Wientjes en ik blijf me nog steeds bijscholen door middel van verschillende masterclasses en workshops.
Het is mijn missie om mensen op een verantwoorde manier te laten bewegen.
Mijn ervaring met het herstel van chronische pijn heeft me met de neus op de feiten gedrukt hoe belangrijk een goede houding en het juiste gebruik van je spieren is.
Daarom geef ik Pilateslessen en hoe fijn is het dat ik dat in mijn eigen woonplaats bij Nandita kan doen! Verder ben ik getrouwd en moeder van 2 kleuters.

 

 

 

LESLIE
 Yoga teacher sinds 2014 en werkt daarnaast als ademcoach. Haar basis ligt in de Integrale Yoga van Sri Aurobindo. De verbinding  herstellen met ons totale wezen. Lichaam, geest en ziel.
Deze basis vormt voor haar een speelveld waarin ze veel van haar eigen ervaringen inzet. Alles draait om het integreren en samenbrengen van lichaam, geest en ziel.
Ze werkt veel met pranayama gedurende de lessen en stelt zich intuïtief open om in verbinding met de groep haar les te geven. Vaak een combinatie van Yin & Yang, vuurademhalingen, ontspanning, meditatie en soms klank. Er zit veel variatie in de vorm die ze aanbied waarbij de adem altijd de basis vormt bij iedere asana of meditatie.  Zij geeft regelmatig verbonden adem groepssessies in de studio.